Nagelskola och agentur

CalgelSweden är svensk distributör för varumärkena Calgel UK/Izabelle Hammon Ltd och iZ Beauty of London.
Vi bedriver nagelskola och försäljning inom nagelvård genom import och distribution och försäljning till nagelsalonger i hela Sverige.
Vår målsättning är att ge en professionell utbildning med fokus på att Nagelterapeuten har full kunskap när utbildningen är klar för att möta kunders numera höga krav på proffsigt utförda nagelbehandlingar. Vår nagelskola finns på Banérgatan 21 vid Karlaplan i Stockholm. Vi är medlemmar i SANSA. Vår utbildare heter Jenny Fredriksson och har många års erfarenhet inom nagelyrket och utbildning av Nagelterapeuter.
Ring oss gärna för mer information!
08-6632828


Gymnasieutbildning

CalgelSweden ansvarar även för utbildningen i manikyr och gelénaglar för Frisörer och Stylister på Hantverksprogrammet på gymnasiet. Just nu pågår utbildning av 20 elever på Gustavsbergs Gymnasium G2 på Värmdö, Stockholm. Vi erbjuder alla elever möjligheten att bli certifierade nagelterapeuter hos oss efter att nagelutbildningen är klar.

Hög kvalitet, god service och fin kundvård

Vi står för hög kvalitet, god service och fin kundvård. Genom hög kvalitet på våra utbildningar och workshops får vi nöjda Nagelterapeuter som i sin tur rekommenderar CalgelSweden vidare till kollegor i branschen. Vi arbetar i nära samarbete med våra utbildade Nagelterapeuter på salongerna runt om i Sverige. Vi har som målsättning att ge snabba leveranser och snabba svar på frågor och funderingar.Vi på CalgelSweden jobbar med det som vi tycker är kul och det smittar av sig på våra fantastiska kunder som vi är glada över att få ha fina relationer med. Tillsammans gör vi Sveriges kvinnors naglar vackrare med hjälp av Calgels härliga produkter!

Vårt team

Jenny Fredriksson
Ägare/Utbildningsansvarig

Utbildare för CalgelSweden

bg_image

MALIN ANDERSSON
UTBILDNING

Utbildare för CalgelSweden

CalgelSweden

är medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

SHRlogga_60Ar72

Vår nagelskola är godkänd av: