Utbildning i Nailart & Nageldekorationer

Skapa vackra naglar med det senaste inom Nailart och Nageldekorationer. Vi erbjuder dig som är utbildad nagelterapeut utbildning på Lidingö där du får låta fantasin flöda samtidigt som du lär dig tekniker som får nageldekorationerna att hålla länge. Och det bästa av allt? Våra Nailartdagar är kostnadsfria för dig som är utbildad Calgel nagelterapeut för nagelterapeuter utbildade på andra märken kostar det 500:- inkl moms! Under våra endagskurser får du inte bara jobba med Calgels och iZ Pro Colour Leds underbara nagelgeléer, utan även med snygga dekorationer från iZ Beauty of London. Botanisera dig bland stickers, chrome, glitter, Swarovskikristaller, studs och annat läckert. Du kommer att älska våra chrome-pigment.

Nailart enligt de senaste trenderna

Utbudet av våra nageldekorationer ändras från tillfälle till tillfälle, detta då vi alltid ser till att våra utbildningar ligger i linje med de senaste trenderna. Dessutom har vi olika teman under året för att du ska kunna möta dina kunders önskemål oavsett säsong. Exempel på teman är: julinspiration, sommarnaglar, dekorera med gelé och mix & match.

Passa på att anmäla dig till våra utbildningar inom nageldekorationer på Lidingö redan nu! Bifoga kopia på ditt Certifikat från din Nagelutbildning. Har du frågor eller funderingar kring utbildningen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Nailartdagar ”Mix & Match”

Kostnadsfria dagar för Calgel utbildade nagelterapeuter om dekorationer med gelé och en mix av hela sortimentet. För övriga nagelterapeuter kostar det 500:- inkl moms.

Kurs: Datum
NA 1: Hösttema 20 Okt 2022
NA 2:  Jultema 13 dec 2022
Anmälan