Nagelskola i Stockholm – Bli nagelterapeut – kurser hos CalgelSweden

Genom att alltid vara uppdaterade kring de senaste nageltrenderna kan vi erbjuda kurser till yrket nagelterapeut, på vår nagelskola i Stockholm, som håller måttet.
Hos CalgelSweden arbetar vi med högkvalitativa och skonsamma produkter från Calgel och lär alla våra terapeuter vikten av en oklanderlig behandling. Vi brinner för snygga naglar, hög kvalitet i utbildningen och värnar om ett nära samarbete tillsammans med alla som kommer på kurs hos oss. Vår nagelskola ligger på Banérgatan 21, Östermalm Stockholm.

Professionella kurser inom nagelvård

Vill du också bli en Calgel nagelterapeut och lära dig applicera gelé, förlänga, förstärka, pedikyr eller skapa läckra naglar med hjälp av Nail art? Då är du mer än välkommen till vår nagelskola på Banérgatan 21 på Östermalm i Stockholm. Vi är medlemmar i SANSA. Nedan finner du vårt utbud av utbildningar inom nagelvård. Vill du veta mer om de respektive kurserna klickar du dig bara in på dem. Har du frågor eller önskar du mer information om någon av våra utbildningar? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Ring oss på telefon 08-663 28 28 eller [email protected]  www.calgelsweden.se

Utbildning till nagelterapeut

För dig som vill jobba som nagelterapeut! Hit välkomnar vi såväl dig som är helt ny som dig som tidigare gått utbildning inom nagelvård så som manikyr eller pedikyr. Även du som hudterapeut är välkommen att ta del av vår kurs. Grundkursen på 14 dagar är för dig som vill bli nagelterapeut. För dig som har tidigare erfarenhet som hudterapeut eller gått utbildning inom manikyr eller pedikyr finns påbyggnadskursen på 5 kursdagar. Våra kurslokaler ligger på Banérgatan 21 på Östermalm Stockholm.

Läs mer
Den perfekta klipparen för dig som nagelterapeut på kurs hos oss
Buffa lätt för fina formen lär du dig på vår populära nagelterapeut kurs

Pedikyr

Är du fotterapeut och vill erbjuda dina kunder snygga tånaglar? Vi lär dig lägga nagelgelé på tånaglarna för en snygg finish som håller länge. Utbildningen innehåller genomgång och demonstration av underlagsarbete och applicering av gelé både med färg och med fransk, och vi lär dig även i hur du lagar skadade tånaglar. Nagelvård när den är som bäst, helt enkelt.

Läs mer

Nagelgelé

Calgels nagelgeléer håller hög klass – och det vill vi även att dina behandlingar ska göra. Vi erbjuder såväl grundutbildningar som kortare workshops för dig som redan är utbildad nagelterapeut där du får lära dig lägga gelé så att det både blir snyggt och håller länge. Vare sig du aldrig arbetat med nagelgelé tidigare eller om du vill förfina dina kunskaper har vi en kurs som passar dig.

Läs mer

Nail art & nageldekorationer-Workshops

Roliga och kreativa Workshops på vår nagelskola i Stockholm där du får skapa vackra naglar med nageldekorationer och nail art. Till din hjälp har du Calgels fantastiska geléer och dekorationer från iZ Beauty of London. På vår nagelskola får du släppa fantasin fri bland allt från glitter och Swarovski-kristaller till nailartpennor. Detta är kursen för dig som vill kunna erbjuda dina kunder det lilla extra.

Läs mer

Har du salong?

Hör av dig till oss på CalgelSweden, vi skräddarsyr gärna en utbildning för din salong!
Hör av dig på 08-663 28 28 eller skicka ett mail till [email protected] för utförligare info. Varmt välkommen!