Vill du bli återförsäljare av Calgels nagelgelé?

Låt våra fantastiska nagelgeléer bli en del av ditt sortiment! Du som är utbildad på vår nagelskola kan bli återförsäljare av våra produkter. Genom ett ständigt uppdaterat lager ser vi till att du alltid får tillgång till det senaste från Calgel och iZ Beauty of London.

Är du redan utbildad nagelteknolog, men inte inom Calgel? Vill du arbeta med och sälja våra produkter? Inga problem! Anmäl dig till en kostnadsfri Come-On-Over-dag för att komplettera din nuvarande utbildning och registrera dig sedan som kund hos oss. Du blir då berättigad att såväl arbeta med våra nagelgeléer som att bli återförsäljare.

Kontakta oss

Vill du också jobba med Calgel och bli återförsäljare av Calgels produkter? Registrera dig som kund genom att fylla i formuläret nedan. Har du kanske frågor kring våra nagelgeléer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig räta ut eventuella frågetecken!

Som privatperson köper du våra nagellack, dekorationer och andra tillbehör via någon av våra återförsäljare eller genom att höra av dig till oss via mail: [email protected]. Observera att våra nagelgeléer endast går att köpas av utbildade Calgelterapeuter.


    FÖRETAGSUPPGIFTER

    LEVERANSADRESS

    FAKTURERINGSADRESS

    ÖVRIGT