Är du redan utbildad nagelterapeut? Kom på en Come-on-over-dag!

För oss är det viktigt att du som nagelterapeut får bästa möjliga förutsättningar för att kunna erbjuda behandlingar som står i en klass för sig. Det visar sig inte minst i vårt kunnande, intresse och de härliga produkter från Calgel och iZ Pro Colour Gel som vi arbetar med. Du blir snabbt duktig med våra geléer. De är enkla att applicera med sin unika självutjämnade formula. Här kan du få chansen att bli en av våra duktiga nagelterapeuter! Anmäl dig redan idag! Har du frågor kring våra come-on-over-dagar? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Telefon 08-663 28 28.

Come-on-over för nagelterapeut, 1 dag

En endagskurs för dig som är nagelterapeut och van vid att arbeta med nagelgelé.

Utbildningen tar dig igenom arbetssätt och Calgels och iZ Beauty of Londons fina produktsortiment. Du köper ett start-up kit med en iZ PRO Base & Build-gelé 15g och fem valfria 4g färgade geléer till ett reducerat pris. Vid dagens slut får du ett certifikat som berättigar dig till att arbeta med Calgels geléer och iZ Beauty of Londons LED-härdningsbara geléer.

Kursdatum: Lokal
9 januari 2019 Skeppargatan 48        
7 februari 2019 Skeppargatan 48
26 mars 2019 Skeppargatan 48
   
Anmälan

Come-on-over för nagelterapeut, 2 dagar

Tvådagarskurs för dig som arbetat med annat material än gelé tidigare.

Utbildningen tar dig igenom arbetssätt och Calgels och iZ Beauty of Londons fina produktsortiment. Du köper ett start-up kit med en iZ PRO Base & Build-gelé 15g och fem valfria 4g färgade geléer till ett reducerat pris. Vid sista dagens slut får du ett certifikat som berättigar dig till att arbeta med Calgels geléer och iZ Beauty of Londons LED-härdningsbara geléer.

Kursdatum: Lokal
Vårens datum ej klara Stockholm, Skeppargatan 48
ring oss för mer info! tel 08-663 2828
   
Anmälan