Kurs för fotterapeuter – lägga gelé på tånaglar – Pedikyr

Jobbar du som fotterapeut och vill kunna erbjuda dina kunder snygga tånaglar när de kommer till dig? CalgelSwedens populära kurs i pedikyr på Lidingö för dig som är utbildad fotvårdare och vill kunna göra det lilla extra. Du kommer kunna ge dina kunder en skonsam behandling med permanent lackning som håller i 6-8 veckor. Utbildningen är både teoretisk som praktisk där ni får öva genom att lägga gelé på varandra samt öva på tånagelkorrigering. Vi ger dig alla verktyg för att du ska kunna ge högkvalitativa behandlingar. Efter avslutad pedikyrkurs är du certifierad för användning av Calgels produkter.

Vad innehåller vår pedikyrutbildning?

Under utbildningen i pedikyr får du lära dig att på olika sätt korrigera skadade naglar. Bland annat har Calgel metoder för att kunna laga joggingskadade tår och göra dem snygga igen. Dessutom innefattar pedikyrutbildningen genomgång och demonstration av underlagsarbete och applicering av gelé både med färg och med fransk manikyr. Du lär dig silkelagningar och hur man skonsamt löser bort gelén vid återbesök. Allt för att kunna ge en så bra behandling och trevlig upplevelse som möjligt för dina kommande kunder. Ni jobbar på varandras fötter så kom utan nagellack på tånaglarna!

Anmäl dig till vår kurs i pedikyr på Lidingö redan idag och erbjud dina kunder snygga tår! Har du frågor kring utbildningen? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Telefon 08-663 2828.

Kurslängd/pris: 1 dag / 1 500 kr (varav moms 300 kr).
I kursavgiften ingår ett kurshäfte. Vi skickar faktura på kursavgiften som ska vara betald 20 dagar innan kursstart.

Kurs Datum
Fot 1: 4 Okt
Fot 2: 28 Nov
Anmälan