Utbildning till nagelterapeut – eftergymnasiala utbildningar – nagelterapeut kurs

Bli en certifierad nagelterapeut som kan erbjuda kunderna kvalitativa behandlingar med långvarigt resultat. På CalgelSweden i Stockholm anordnar vi nagelterapeut kurs för dig som är nybörjare och vill bli nagelterapeut. Du får en grundlig utbildning där teori blandas med praktik. Har du gått en kurs i manikyr, pedikyr eller är hudterapeut? Då erbjuder vi även en kortare nagelterapeut kurs där du blir certifierad nagelterapeut. Anmäl dig idag till vår nagelterapeut kurs! Ring oss på 08-663 28 28 eller skicka ett mail till info@calgelsweden.se för mer information.

Professionell nagelterapeut kurs i Stockholm.

För oss är det viktigt att du får bästa möjliga förutsättningar för att kunna erbjuda behandlingar som står i en klass för sig. Det visar sig inte minst i vårt kunnande, intresse och de härliga produkter från Calgel som vi arbetar med. Här hittar du eftergymnasiala utbildningar. Nu kan du få chansen att bli en av våra Calgelterapeuter! Läs mer om vår nagelterapeut kurs på Östermalm i Stockholm här nedan och anmäl dig redan idag! Har du frågor kring vår utbildning? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Telefon 08-663 28 28 eller mail till info@calgelsweden.se

Den perfekta klipparen för dig som nagelterapeut på kurs hos oss
Buffa lätt för fina formen lär du dig på vår populära nagelterapeut kurs
Sätta mallen rätt till förlängning lär du dig på CalgelSwedens nagelterapeut kurs
På vår nagelterapeut kurs lär man sig förlänga naglar med nagelgelé

Nagelterapeut – Grundkurs 14 dagar

Kursen är för dig som är nybörjare. Här krävs inga förkunskaper, utan du får med dig allt du behöver i vår utbildning. Teori och praktik varvas och du får testa dina färdigheter på såväl varandra som på riktiga kunder. Vi är medlemmar i SANSA ( Swedish Association of Nail Schools & Agents).

Kursen innefattar bland annat:
• Manikyr
• Lackteknik
• Nagelförstärkning med fransk manikyr eller färg
• Anatomi
• Nagelförlängning med mall och tippar
• Dekorationer
• Sjukdomar

Kurslokal: Kursen arrangeras på Skeppargatan 48 i Stockholm.

Efter kursvecka två är det fyra veckors praktik där du utför elevbehandlingar på egen hand. Antingen på salong eller hemma. Sista kursveckan avslutas med examen där du gör ett teoretiskt prov och ett praktiskt prov på kund. Observera att i intensivkursen ligger praktiken efter sista kursveckan och examen infaller sex veckor efter. Efter avslutad kurs har du full kunskap och får ett Certificate of Merit. Du är då redo att börja arbeta som nagelterapeut.

Alla priser nedan är inklusive 25 % moms.

Kurslängd/pris:
14 dagar. 26 500 kr. I priset ingår produkter och kursmaterial till ett värde av  9 000 kr.

Tilläggsdag pedikyr:
1 dag 1 250 kr. I priset ingår produkter och kursmaterial till ett värde av       750 kr. Ange vid anmälan ”Pedikyr tilläggsdag” så skickar vi faktura även på denna kurs samtidigt som fakturan till Grundkursen. Mer info, ring oss gärna 08-663 2828 eller skicka ett mail till info@calgelsweden.se Välkommen!
2018: 19 oktober

Grundkurs Datum Kurslokal
Grund S 5: ”Intensiv”

 

19-23 nov, 26-30 nov, 3-5 dec
Obs! Examen 11 jan 2019
 Skeppargatan
2019
Grund 6:

 

4-7 mars, 11-15 mars, 8-12 april.

Examen 12 april

Skeppargatan
Grund 7: 
”Intensiv”

10-14 juni, 17-19 juni, 24-28 juni.
Obs! Examen 16 augusti

Skeppargatan
 

 

 
Anmälan

Nagelterapeut – utbildning
för hudterapeuter, 5 dagar

Har du sedan tidigare gått en kurs i manikyr eller pedikyr eller är utbildad hudterapeut är detta utbildningen för dig. Här varvas teori med praktik och du får hela tiden stöd genom erfarna lärare. Under 5 dagar (3+2 dagar) lär du dig bland annat nagelförstärkning med fransk manikyr och färg, nagelförlängning med mall och med våra populära LED-geléer som kallas ”Builder” som härdas i 30 sekunder.

Sista kursdagen, ca två veckor efter första kurstillfället, avslutar vi med en nagelförlängning med fransk manikyr på en modell. Efter kursens slut får du ett Certificate of Merit som innebär att du är redo att börja jobba som nagelteknolog. Vår nagelterapeut kurs sker i lokaler på Östermalm i Stockholm. Mer info, ring oss gärna 08-663 2828 eller skicka ett mail till info@calgelsweden.se
Välkommen!

Alla priser nedan är inklusive 25 % moms.

Kurslängd/pris: 5 dagar. 12 875 kr. I priset ingår produkter och kursmaterial till ett värde av 6 625 kr.

Kurs Datum Examen Kurslokal
Kurs HT 5: Pågående kurs! 6 dec  Skeppargatan

Kurs HT 1
2019

23-25 jan +13-14 feb 14 feb Skeppargatan
Kurs HT 2
2019
1-3 april + 13-14 maj 14 maj Skeppargatan
Anmälan

Finansiering

Vi kan förmedla finansiering av utbildningar via Medical Finance.

Ansök om finansiering