Utbildning till nagelterapeut – eftergymnasiala utbildningar – nagelterapeut kurs

Bli en certifierad nagelterapeut som kan erbjuda kunderna kvalitativa behandlingar med långvarigt resultat. På CalgelSweden på Lidingö anordnar vi nagelterapeut kurs för dig som är nybörjare och vill bli nagelterapeut. Du får en grundlig utbildning där teori blandas med praktik. Har du redan gått en kurs i manikyr, pedikyr eller är hudterapeut? Då erbjuder vi även en kortare nagelterapeut kurs där du blir certifierad nagelterapeut, läs mer på nästa sida eller klicka här. Anmäl dig idag till våra olika nagelterapeut kurser! Skicka ett mail till [email protected] för mer information.

Professionell nagelterapeut kurs på Lidingö.

Grundkurser

För oss är det viktigt att du får bästa möjliga förutsättningar för att kunna erbjuda behandlingar som står i en klass för sig. Det visar sig inte minst i vårt kunnande, intresse och de härliga produkter från Calgel som vi arbetar med. Här hittar du eftergymnasiala utbildningar. Nu kan du få chansen att bli en av våra Calgelterapeuter!

Läs mer om vår nagelterapeut grundkurs på Lidingö här nedan och anmäl dig redan idag!

Har du frågor kring vår utbildning? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Maila till [email protected]

Den perfekta klipparen för dig som nagelterapeut på kurs hos oss
Buffa lätt för fina formen lär du dig på vår populära nagelterapeut kurs
Sätta mallen rätt till förlängning lär du dig på CalgelSwedens nagelterapeut kurs
På vår nagelterapeut kurs lär man sig förlänga naglar med nagelgelé

Nagelterapeut – Grundkurs 14 dagar

Kursen är för dig som är nybörjare. Här krävs inga förkunskaper, utan du får med dig allt du behöver i vår utbildning. Teori och praktik varvas och du får testa dina färdigheter på såväl varandra som på riktiga kunder.  Ni gör behandlingar på varandra under kursen.

Kursen innefattar bland annat:
• Manikyr
• Lackteknik
• Nagelförstärkning med fransk manikyr eller färg
• Anatomi
• Nagelförlängning med mall och tippar
• Dekorationer
• Sjukdomar

Kurslokal: Kursen arrangeras på Hustegavägen 1på Lidingö.

Efter kursvecka två är det fyra veckors praktik där du utför elevbehandlingar på egen hand. Antingen på salong eller hemma. Sista kursveckan avslutas med examen där du gör ett teoretiskt prov och ett praktiskt prov på kund. Observera att i intensivkursen ligger praktiken efter sista kursveckan och examen infaller ca fem-sex veckor efter. Efter avslutad kurs har du full kunskap och får ett Certificate of Merit. Du är då redo att börja arbeta som nagelterapeut.

Alla priser nedan är inklusive 25 % moms.

Kurslängd/pris:
14 dagar. 26 500 kr.
I priset ingår produkter och kursmaterial till ett värde av  9 000 kr.

Tilläggsdag pedikyr:
1 dag 1 250 kr. I priset ingår produkter och kursmaterial till ett värde av       750 kr. Ange vid anmälan ”Pedikyr tilläggsdag” så skickar vi faktura även på denna kurs samtidigt som fakturan till Grundkursen. Mer info, ring oss gärna 08-663 2828 eller skicka ett mail till [email protected] Välkommen!

Grundkurs Datum Kurslokal
Grund 1:  

 

 Grund 2 :  
Anmälan