Utbildning i Nailart & Nageldekorationer

Skapa vackra naglar med det senaste inom nailart och nageldekorationer. Vi erbjuder kurser i Stockholm där du får låta fantasin flöda samtidigt som du lär dig tekniker som får nageldekorationerna att hålla längre. Och det bästa av allt? Våra nailartdagar är kostnadsfria!Under våra endagskurser får du inte bara jobba med Calgels underbara nagelgeléer, utan även med snygga dekorationer från iZ Beauty of London. Botanisera dig bland stickers, glitter, Swarovskikristaller, studs och annat läckert. Gillar du att arbeta på frihand kommer du älska våra nailartpennor.

Nailart enligt de senaste trenderna

Utbudet av våra nageldekorationer ändras från tillfälle till tillfälle, detta då vi alltid ser till att våra kurser ligger i linje med de senaste trenderna. Dessutom har vi olika teman under året för att du ska kunna möta dina kunders önskemål oavsett säsong. Exempel på teman är: julinspiration, sommarnaglar, dekorera med gelé och mix & match.

Passa på att anmäla dig till våra kurser inom nageldekorationer i Stockholm redan nu! Har du frågor eller funderingar kring utbildningen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Nailartdagar ”Mix & Match”

Kostnadsfri endagskurs om dekorationer med gelé och en mix av hela sortimentet.

Kurs: Datum
NA 1: Mix & Match 2018:14 maj – iZ Beauty of London  Workshop
NA 2: Merry Christmas
2018: 16 nov – iZ Beauty of London  Workshop

 

Anmälan