Om nagelgelé

Calgels nagelgelé är ett konstmaterial för naglar. Används till att både förstärka och förlänga naglar. Konsistensen är som honung/sirap. Tack var sin flexibla formula fungerar den bra på alla sorters naglar. Gelén stelnar (härdar) med hjälp av UV- eller LED-ljus. Den appliceras med pensel och kan både klippas och filas till en fin form och lagom längd enligt kundens önskemål.

Den unika formulan gör att gelén smidigt kan lösas upp och avlägsnas på ett enkelt sätt. Skonsamt mot den egna nageln.

Calgels klara gelé
Klar gelé

Klar gelé

Klar gelé eller ”Clear gel” är en genomskinlig gelé. Används till allt, för att bygga en fin upper arch, skapa skulpterade naglar eller under tippar. Gelén kan appliceras direkt på den naturliga nageln och är utformad för att bibehålla dess kvalité. Härdas i UV-eller LED-lampa. Vill kunden bara lacka nagellack på blir detta nu ett utmärkt resultat då nageln blir jämn och fin med två lager klar gelé.

Färgad gelé

Färgade geléer ”Colour Calgel” finns i över 130 färger och även i flera vita nyanser att använda till fransk manikyr. Härdas i UV-eller LED-lampa. En nagelförstärkning håller i fyra till sex veckor. Går att applicera direkt på naturlig nagel eller över klar gelé. Med bara två lager färgad gelé och ett avslutande överlack (Top Coat) blir det vad vi kallar ”Express-manikyr” som är att likställa i hållbarhet som ett gelé-lack, cirka två veckor.

iZ pro Base & Build transparenta gelé

iZ-gelé- iZ Pro Base & Build

iZ Pro Base & Build härdas i vår kombi LED/UV-lampa 10-30 sekunder beroende på tjocklek på appliceringen. En multianvändbar helt transparent gelé, något hårdare än Calgels gelé, som kan används som första lager eller som ett avslutande lager för att öka hållbarheten och skapa en fin upper arch; den perfekta nageln med en högglansig finish som kommer att vara snygg i flera veckor.

Led-gelé härdas i bara 30 sekunder

iZ Pro Colour Led-gelé

Nu finns många av Calgels geléer även som Led-geléer samt även några nya färger. Dessa härdas i 30 sekunder i vår kombi LED/UV-lampa. Gelén har en kraftfull keratinbindning som gör gelén hållbar i fyra till sex veckor trots snabb härdningstid. Det finns över 75 färger i sortimentet som uppdateras flera gånger per år med säsongens nya färger! Fem av färgerna är så kallade ”Builders” som du kan använda till förlängning.

För att se alla underbara färger titta vidare i vår web-shop där du kan hitta alla våra produkter. Bland annat finns våra härliga iZ nagellack som finns i matchande färger till geléerna.