Kurser i nagelgelé

Vi på CalgelSweden är noga med att de behandlingar som utförs med Calgels produkter alltid håller hög klass. Därför måste du genomgå en utbildning hos oss innan du får handla av behandlingsprodukterna. Vi erbjuder kurser i nagelgelé i Stockholm där du inte bara kan bli certifierad för att få arbeta med dessa fantastiska produkter, utan vi kan även hjälpa dig förfina dina kunskaper.

Vi erbjuder följande kurser med geléer från Calgel:

Workshops nagelgelé

Kostnadsfria workshops där vi arbetar utifrån olika teman. Det kan exempelvis vara tippdag eller ”Förfina dina kunskaper” där vi hjälper kursdeltagarna med deras individuella önskemål. Vi värnar om nära samarbete med våra kursdeltagare och kan därför erbjuda kurs i nagelgelé utefter vad våra Calgelterapeuter själva önskar.

Workshops: Datum
LED/ Förfina dina kunskaper 2017: 4 december: LED kl 9-12, Förfina.. kl 13-17. Kom gärna på båda!
Tippar 2017: 20 nov, 11 dec
Anmälan

Come-on-over, 1 dag

En endagskurs för dig som är van vid att arbeta med nagelgelé.

Utbildningen tar dig igenom arbetssätt och Calgels fina produktsortiment. Du köper ett start-up kit med en iZ-gelé 15g och fem valfria 4g färgade geléer till ett reducerat pris. Vid dagens slut får du ett certifikat som berättigar dig till att arbeta med Calgels geléer.

Kursdatum: Kurslokal:
23 oktober Stockholm, Skeppargatan 48
27 november Stockholm, Skeppargatan 48
8 december Stockholm, Skeppargatan 48
12 december Lidingö, Torsvikssvängen 11
 2018:16 januari Stockholm, Skeppargatan 48
15 februari  Stockholm, Skeppargatan 48
29 mars  Stockholm, Skeppargatan 48
Anmälan

Come-on-over, 2 dagar

Tvådagarskurs för dig som arbetat med annat material än gelé tidigare.

Denna kurs tar dig genom produktsortimentet från Calgel samtidigt som du lär dig arbeta med geléerna. Du köper ett start-up kit med en iZ-gelé 15g och fem valfria 4g färgade geléer till ett reducerat pris. Efter de två dagarna får du ett certifikat som berättigar dig till att arbeta med Calgels produkter.

Ring 08-663 28 28 eller maila info@calgelsweden.se för kursdatum.

Anmälan